[OLD]Clan

sitebanner

[OLD] CLAN – FORUMS

  FAQ   Search   Memberlist   Usergroups   Register   Profile   Log in to check your private messages   Log in 

 

New Map Pak

 
Post new topic   Reply to topic    Old-Clan.net Forum Index -> General Board
View previous topic :: View next topic  
Author Message
[OLD]Rhino
Site Admin


Joined: 27 Apr 2002
Posts: 456
Location: MonkeyTown, USA

PostPosted: Sun Aug 29, 2004 11:04 pm    Post subject: New Map Pak Reply with quote
new DM map pak.....

unzip to baseq3 folder

http://www.thetangos.com/map_packs/TopTen.zip

auh3dm1
chiropteradm
ek3dm1
fr3dm1
map-burning1
map-estatica-cardigan-nomusic
mynxomatosis
oingo
rmtdm7
ts_t6


Rhino=]
_________________
Be paranoid. God is always building a better idiot.
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address MSN Messenger
[OLD]Rhino
Site Admin


Joined: 27 Apr 2002
Posts: 456
Location: MonkeyTown, USA

PostPosted: Mon Sep 06, 2004 11:40 am    Post subject: And More Maps: Reply with quote
And More Maps:

Meatpak.pk3
http://clansharpshooter.com/maps/meatpak.pk3

Meatpak_two.pk3
http://www.planetquake.com/lvl/download.asp?ftp=lvlworld&id=284&zip=meatpak_two

Planet Quake Pack 1: The Top Peg,
Planet Quake Pack 2: Space Madnes, and
LVL Pack 2: Cream off the top....

There are three map pacs on this link,

Get all 3 packs!!!....

Idea A word of caution.....
The Planet Quake packages have "pak0.pk3" files in them; those should not be extracted to your baseq3 directory (folder). So Read the readme files, use the "use directories" option when extracting or just be real careful. Exclamation

Personally, I just extract the .pk3 files to my baseq3 folder, not the .txt files, they stay in the zip file in my temp directory. Cool

There is a "lvl-pack-textures.pk3" that does go into your baseq3 folder in the lvl map pack.

http://www.planetquake.com/lvl/map_packs.asp

Challenge Pro Mode - CPM Maps:
http://www.challenge-tv.com/index.php?mode=filedetail&file=134&dl=134

Rhino=]
_________________
Be paranoid. God is always building a better idiot.
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address MSN Messenger
Ronster!!
n00b


Joined: 15 Apr 2006
Posts: 7

PostPosted: Sun Apr 16, 2006 10:04 am    Post subject: Reply with quote
I no longer have Q3 installed on my computer, are these map packs going to work on Q4?
_________________
"If you always do what you've always done, You'll always get what you always got!"
Back to top
View user's profile Send private message
Average
[OLD]Member


Joined: 19 May 2003
Posts: 451
Location: Winnipeg, Manitoba Canada

PostPosted: Sun Apr 16, 2006 12:15 pm    Post subject: Reply with quote
nope,

what q4 we have are here.

EDIT: By Tango, These files have been misplaced. The location will be updated if and when necessary.

no one is really playing yet waiting for it to develop, we do have a server running thou, so feel free to scamper around there. get that q3 back in good to goof around once in a while. we also have teamspeak which we chat on.
_________________
Being Average is nice expectations are just that.
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
Ronster!!
n00b


Joined: 15 Apr 2006
Posts: 7

PostPosted: Sun Apr 16, 2006 4:22 pm    Post subject: Reply with quote
Average wrote:
nope,

what q4 we have are here.

EDIT: By Tango, These files have been misplaced. The location will be updated if and when necessary.

no one is really playing yet waiting for it to develop, we do have a server running thou, so feel free to scamper around there. get that q3 back in good to goof around once in a while. we also have teamspeak which we chat on.





Cool, I got this and try to dl and install, and I put the in my Q4/q4base folder and it still didnt work??? any ideas?
_________________
"If you always do what you've always done, You'll always get what you always got!"
Back to top
View user's profile Send private message
=Slider=
[OLD]Member


Joined: 08 Dec 2005
Posts: 192
Location: Texas

PostPosted: Sun Apr 16, 2006 11:17 pm    Post subject: Reply with quote
Hello Ronster! Cool

Gotta ask, did you change them from zip files to pak4 files?
If so, I don't have the slightest idea either. Wink

Can anyone else help us out here?
I cant connect either, it freezes up on me everytime. dunno what I'm doin either. Smile
_________________
=Slider=
Back to top
View user's profile Send private message
Ronster!!
n00b


Joined: 15 Apr 2006
Posts: 7

PostPosted: Mon Apr 17, 2006 7:09 am    Post subject: Reply with quote
=Slider= wrote:
Hello Ronster! Cool

Gotta ask, did you change them from zip files to pak4 files?
If so, I don't have the slightest idea either. Wink

Can anyone else help us out here?
I cant connect either, it freezes up on me everytime. dunno what I'm doin either. Smile


Mine doesnt freeze up on me, it just takes me to a screen that says I am missing the pac files. ggrrrr. also, what is your alls ip for teamspeak?
_________________
"If you always do what you've always done, You'll always get what you always got!"
Back to top
View user's profile Send private message
Average
[OLD]Member


Joined: 19 May 2003
Posts: 451
Location: Winnipeg, Manitoba Canada

PostPosted: Mon Apr 17, 2006 4:23 pm    Post subject: Reply with quote
199.227.58.178:8767 teamspeak

did you try another server besides ours, i wouldn't be suprised to find ours doesn't work properly. i am upgrading on my gaming puter so cant test theory but since no one uses it at this time cant guarantee it is working properly.
_________________
Being Average is nice expectations are just that.
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
[OLD]Tango
Site Admin


Joined: 28 Apr 2002
Posts: 660

PostPosted: Sun Apr 23, 2006 7:25 pm    Post subject: Reply with quote
Hey Ronster did ya get this working yet. Cause I had some troubles as well. Seems the readme file may be wrong. If ya got it fixed great................. Very Happy
If not let me know. I can probably help yas out....................................... Very Happy Even though I run Linux.
_________________
Hey, you can't fight in here! This is a WAR room.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
[OLD]Tango
Site Admin


Joined: 28 Apr 2002
Posts: 660

PostPosted: Mon Apr 24, 2006 7:40 pm    Post subject: Reply with quote
Ronster.............................. Laughing

Seeing how you fragged my butt off last night I have to assume you have this sorted out. As for that read-me file it must be for Windoz as it dosen't work that way on my 64bit linux. After a little tweaking I was able to get mine working. I really have to adjust my config. The defaults are just too weird.................................. Shocked

Was good to frag with ya again.
_________________
Hey, you can't fight in here! This is a WAR room.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Old-Clan.net Forum Index -> General Board All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group Theme [OLD]Clan Designs